Onze

Werkwijze

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en interesses.

Re-integreren vereist maatwerk

Klik-gesprek

Na de toekenning van een re-integratietraject door het UWV, zal er telefonisch contact met je worden opgenomen om een afspraak te maken op onze locatie van Huis van Mogelijkheden. Je hebt dan allereerst een gesprek om te zien of er een klik is tussen jou en Huis van Mogelijkheden.

Als de “klik” er is, volgt een gesprek tussen jou en de toegewezen re-integratieconsultant van Huis van Mogelijkheden. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en mogelijkheden. Ook word je geïnformeerd over het verloop en het doel van het re-integratietraject. Met het door ons gemaakte werkplan als leidraad, wordt met jou samen het definitieve re-integratieplan opgesteld.

 

Tijdens persoonlijke gesprekken en gerichte opdrachten leer je jouw eigen krachten, drijfveren en mogelijkheden beter kennen.

Samen met jouw consultant onderzoek je jouw kwaliteiten en beroepswensen. Dit is de basis voor een succesvol traject. Indien nodig gaan jullie samen aan de slag om eventuele beperkingen en belemmeringen een plek te geven. Huis van Mogelijkheden coacht je naar meer zelfvertrouwen, motivatie en eigenaarschap om samen de meest passende werkplek te vinden.

Huis van Mogelijkheden you got this

We gaan samen aan de slag